Info
FAQ/UKK
Siirto OVH:lle
Sarjojen haku uudistettu
Lisätty uutishaku
Rikottu ja korjattu
Optimointia hitauden takia
Lisätty omat linkit vasemmalle
Yleiset linkit
Muropaketti
Murobbs
Dvdplaza
Dvdplaza forum
Bit-tech
Bit-tech forum
Huuto.net
Hintaseuranta
VarpoBBS
Kirjaudu autom?
Rekisteröidy

Miksi tällainen?

Olen kaivannut jo kauan aikaa sopivaa aloitussivua nettiselailulleni. Tältä sivulta pitää löytyä ajantasalla oleva uutistarjonta ja kunnolliset hakuominaisuudet. En kuitenkaan ole löytänyt internetin syövereistä sopivaa sivua jossa olisi nämä palvelut. Tästä tuskastuneena päätin kehittää omanlaisen borttaalin joka muokkautuisi omaani ja muiden käyttöön suht sujuvasti.

Kenelle suunnattu?

Tätä sivustoa voivat käyttää kaikki halukkaat ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen jälkeen voit muokata sivuston ulkonäköä ja muotoa omanlaiseksesi. Erilaiset muokkausvaihtoehdot lisääntyvät kunhan saan lisää ideoita, aikaa ja inspiraatiota toteuttaa niitä.

Mitä ominaisuuksia?

Sivusto tarjoaa nyt alkuvaiheessa itse muokattavat linkkilistat, uutisia viideltä erisivustolta ja kolme erilaista hakupalvelua. Uutissivustoina ovat Helsingin Sanomat, Muropaketti.com, Digitoday.fi, Sektori.com ja CERT-FI tietoturva-uutiset. Kirjaantuminen käyttää samaa tunnusta ja salasanaa keskusteluboardin kanssa.

Rekisteröityminen?

Rekisteröityminen borttaaliin tapahtuu Varpo.net:in keskustelupalstan kautta. Sama tunnus ja salasana toimivat kummassakin. Rekisteröityminen

Suoritusaika: 0.00036501884460449